Horoscop 2013 Balanta

Balanta

Horoscop 2013 Balanta, previziunile pe tot anul

GENERAL

In 2013 planurile si ideile tale vor prinde aripi. Constiinta si valorile tale vor fi testate de-a lungul anului. Va exista o perioada cand iti va lipsi total inspiratia. Anul acesta nevoile tale personale si financiare se vor materializa. Tine legatura cu cei din jurul tau, cei apropiati si dragi tie. In timpuri grele, comunicarea te va ajuta sa depasesti mai bine situatia.

CARIERA

Anul acesta este un an in care abilitatile profesionale iti vor fi testate. Vei iesi cu bine din aceste incercari. De asemenea, exista posibilitatea de a culege roadele muncii depuse pana acum. Nu sunt excluse promovarea si marirea de salariu. Vei fi apreciat pentru munca depusa la serviciu. Munca in echipa te avantajeaza. Maximizeaza potentialul muncii in echipa si pentru indeplinirea ambitiilor personale. De asemenea, se pot ivi oportunitati pentru urmarea unor studii superioare.DRAGOSTE

In general, viata ta amoroasa va fi buna. Te vei afla intr-o pozitie care te va ajuta sa-ti intelegi partenerul si relatiile mult mai bine. Magia dragostei te va tine in mreje. Evita pe cat posibil sa faci greseli majore in relatie. Munceste inspre armonizarea relatiei cu partenerul tau. Daca esti singur, anul acesta iti va aduce multe intalniri de socializare care te vor ajuta sa-ti gasesesti jumatatea. Daca te afli deja intr-o relatie, aceasta perioada te va ajuta sa fii mult mai deschis si sa depasesti diferentele care pot apara in relatia ta.

BANI

Anul acesta, din punct de vedere financiar, totul va merge ca pe roate. Tranformi in aur tot ce atingi, in alte cuvinte, tot ce intreprinzi se termina intr-o nota pozitiva. Este posibil ca ocazional sa apara unele probleme financiare, insa nu trebuie sa te ingrijorezi, deoarece nu vor fi grave. Proiectele tale se vor finaliza cu bine. Cand vine vorba de bani, sa nu te increzi in cei din jurul tau.

SANATATE

Anul 2013 va aduce o noua raza de energie in viata ta. Ritmul tau metabolic va fi la cote mari. In domeniul sanatatii, aceasta va fi o perioada de dezvoltare pozitiva. Este posibil sa ai cateva dereglari digestive si nervoase, insa iti vei reveni repede. Este momentul cand trebuie sa iei decizii majore in ceea ce priveste regimul alimentar si activitatea fizica. Planetele sunt favorabile, ceea ce inseamna ca vei fi in forma maxima tot timpul anului, insa nu sunt excluse unele probleme de sanatate.


Trebuie sa vezi si:

Numerologie 2013 – vezi ce personalitate ai


Horoscop Chinezesc 2013 – vezi ce animal corespunde zodiei tale

vezi Horoscop Balanta 2014

Zodii Soare si Luna

Fecioara
Soare in Fecioara
8 grade
Scorpion
Luna in Scorpion
13 grade


Toate informatiile de pe Horoscop 2013 sunt protejate de legea drepturilor de autor
Protected by Copyscape Web Copyright Checker