Horoscop 2013 Berbec

berbec

Horoscop 2013 Berbec, previziunile pe tot anul

GENERAL

Anul 2013 va fi un an dinamic pentru tine. Rolul tau in societate si familie va fi mult mai important ca pana acum. Vei fi o mana de ajutor pentru cei din jurul tau. Relatiile tale vor ajunge la un nivel superior. In viata ta se poate instala un fel de singuratate, insa profita de acest fapt pentru a gasi pacea interioara si libertate. Pentru un viitor mai bun, fii dispus sa faci compromisuri in relatiile tale.

CARIERA

In 2013, latura ta creativa si inventiva va fi in prim-plan. Lucreaza in favoarea crearii unei relatii amiabile si compatibile cu autoritatile si colegii de la locul de munca. Rezultatele negocierilor realizate la locul de munca vor fi vizibile anul acesta. Ambitiile si obiectivele tale se vor indeplini cu usurinta anul acesta. Incearca sa aduci un echilibru intre punctele delicate si subtile din cariera ta. Primul trimestru al anului este foarte favorabil pentru o marire de salariu sau avansare. Ai incredere in tine si implica-te 100% la locul de munca.DRAGOSTE

In anul 2013 viata ta amoroasa ta va fi mediocra. Multe complexitati se vor manifesta sub forma de anxietati nedorite si griji. Daca vei practica fermitatea si rabdarea, iti vei gasi partenerul ideal de viata. Daca esti casatorit, atunci este un moment oportun sa explorezi noi cai pentru a-l mentine fericit pe cat de mult posibil. Incearca sa-l convingi si sa castigi atentia partenerului tau din toata inima. Este, de asemenea, timpul pentru apropieri, in caz ca orice aspect negativ s-ar putea instala in viata ta de cuplu. Elimina toate gandurile negative, precum si golul dintre tine si partenerul tau. Iubeste cu pasiune si sincer, si profita de beneficiile iubirii adevarate din viata ta.

BANI

Vei avea multe cheltuieli financiare in acest an sub forma de investitii in afaceri sau preocupari de cariera. Pune-ti in ordine finantele si indeparteaza orice fel de cheltuieli nedorite. Va exista o necesitate presanta de mai multa stabilitate financiara in viata ta. In acest sens, este momentul sa actionezi. S-ar putea sa apara anumite obstacole, dar urmeaza-ti instinctul. Gandeste-te de doua ori inainte de a te deda la orice fel de cheltuieli extravagante. Cheltuieste bani si pentru placerea ta, insa asigura-te ca nu cheltuiesti mai mult decat iti poti permite.

SANATATE

In 2013, sanatatea ta va fi, in general, buna. Starea ta de sanatate va fi legata de bunastarea si sanatatea celor din jurul tau, in special a celor din familie. Axeaza-te pe aspectele positive ale vietii. La mijlocul anului, poti fi expus unor alergii. De asemenea, s-ar putea sa ai si unele probleme dentare. Ai grija de sanatatea ta si incearca sa eviti produsele lactate si din carne, sau sa le consumi in cantitati cat mai mici.


Trebuie sa vezi si:

Numerologie 2013 – vezi ce personalitate ai


Horoscop Chinezesc 2013 – vezi ce animal corespunde zodiei tale

vezi Horoscop Berbec 2014

Zodii Soare si Luna

Balanta
Soare in Balanta
1 grad
Fecioara
Luna in Fecioara
20 grade


Toate informatiile de pe Horoscop 2013 sunt protejate de legea drepturilor de autor
Protected by Copyscape Web Copyright Checker