Horoscop 2013 Fecioara

Fecioara

Horoscop 2013 Fecioara, previziunile pe tot anul

GENERAL

In anul 2013, toate actiunile tale vor fi intreprinse in ritm alert. Lucrurile incep sa se consolideze in viata ta. In general, toate aspectele din viata ta se vor imbunatati. Vei acorda mai putina atentie laturii pragmatice, iar latura spirituala va prima, ceea ce iti poate oferi liniste si pace. Anul acesta ti se rezerva multe actiuni constructive, desi mediul din jurul tau pare putin confuz.

CARIERA

Anul acesta viata ta profesionala va fi revigorata. Este probabil sa fi promovat sau sa-ti schimbi locul de munca. Desi aspiri dupa recunoastere la locul de munca, aceasta nu va veni pe cat de repede anticipezi. Pentru o perioada de timp, lucrurile vor merge intr-o directie gresita. Pune efort in ceea ce faci si vei fi promovat. Pe masura ce trece anul, rabdarea si sinceritatea iti vor fi rasplatite in domeniul profesional.DRAGOSTE

Viata ta sentimentala va atinge un nou apogeu anul acesta. Vei avea timp la dispozitie pentru a te devota celor dragi tie. Anul acesta ti se rezerva multa pasiune si placeri. Daca te afli in conflict cu cei dragi tie, anul acesta este momentul potrivit pentru a te apropia de ei. Daca te afli intr-o relatie, aceasta va ajunge intr-o zona confortabila. Per total, in viata ta amoroasa va prevala o atmosfera senina. Vei da dovada de multa rabdare si calm.

BANI

In 2013, viata ta financiara va fi ideala. Incearca sa te tii pe drumul cel bun si lucrurile vor incepe treptat sa prospere. Nu te deda la extravagante nedorite. Planifica-ti un viitor financiar mai bun si munceste in acea directie. Ai girja de la cine si pe cine imprumuti, deoarece te-ai putea trezi cu necazuri pe cap.

SANATATE

Anul acesta nivelul tau de energie va fi mult mai ridicat decat in anul precedent. Te vei intrece in ceea ce faci, iar rezerva ta de energie va fi pur si simplu extraordinara. Canalizeaza-ti energia corespunzator pentru a putea sa-ti materializezi ambitiile si scopurile. In ultimul trimestru al anului sanatatea ta fizica si mentala va fi mult mai buna. Ofera-ti timp pentru relaxare.


Trebuie sa vezi si:

Numerologie 2013 – vezi ce personalitate ai


Horoscop Chinezesc 2013 – vezi ce animal corespunde zodiei tale

vezi Horoscop Fecioara 2014

Zodii Soare si Luna

Balanta
Soare in Balanta
8 grade
Sagetator
Luna in Sagetator
20 grade


Toate informatiile de pe Horoscop 2013 sunt protejate de legea drepturilor de autor
Protected by Copyscape Web Copyright Checker