Horoscop 2013 Taur

taur

Horoscop 2013 Taur, previziunile pe tot anul

GENERAL

Viata va fi o melodie cu putine probleme pentru tine. Foloseste-ti pe deplin creativitatea. In general, in viata ta prevaleaza pacea si linistea. Starea ta in viata se imbunatateste si vei fi capabil sa obtii confortul dupa care tanjeai de atata timp. Pentru anul 2013 placerile iti ocupa marea parte a timpului. De asemenea, vei avea parte de mai multa libertate si independenta.

CARIERA

Intuitia si inteligenta vor fi cele mai mari atuuri pentru anul 2013. Desi, va exista o anumita trandaveala la inceput, spre sfarsitul anului vei iesi cu brio in acest domeniu. Fa-ti munca de teren cu bine si lasa restul problemelor pentru viitor. In aceasta perioada vei obtine un sprijin bun din partea autoritatilor. Inainte de a te aventura in orice teritoriu nou in domeniul profesional, informeaza-te si in legatura cu detaliile tehnice. Ar putea exista obstacole in ofertele de parteneriate. Exista posibilitatea sa schimbi domeniul profesional.

DRAGOSTE

Pacea si calmul vor fi prezente in relatia ta, asa cum iti place tie. Totusi, vei intampina si o anumia opozitie la actiunile tale de dragoste. Daca esti singur, vei atrage potentiali parteneri. Daca esti intr-o relatie, te vei apropia mai mult de partener. Fii constient de actiunile tale din zona dragostei. Sunt posibile unele relatii intime, insa pe cat de mult posibil, tine-ti in frau dorintele. Rabdarea este cheia in relatie. Lasa sa prevaleze armonia, pentru ca apoi increderea in tine insuti sa revina in mod natural. Sfarsitul anului te va ajuta sa te hotarasti in ceea ce priveste rezultatul diferitelor relatii.

BANI

In acest an este nevoie de multa reconciliere in domeniul financiar. Circumstantele si mediul te imping la cheltuieli maxime. Exista posibilitatea sa-ti imbunatatesti confortul din viata ta. Nu fi prea indulgent in ceea ce priveste cheltuielile financiare. Sfarsitul anului te gaseste cu o suma mare de bani, in urma unei recompense sau, pur si simplu, obtinuta prin noroc.

SANATATE

In anul 2013, iti vei folosi energia la capacitatea maxima. Pastreaza un echilibru intre munca si petrecerea timpului liber. De asemenea, acorda importanta igienei si curateniei. In general, vei avea o vitalitate buna de-a lungul anului. Tine-ti in frau temperamentul si pastreaza echilibrul, deoarece ai putea ajunge sa ai probleme de sanatate nedorite.


Trebuie sa vezi si:

Numerologie 2013 – vezi ce personalitate ai


Horoscop Chinezesc 2013 – vezi ce animal corespunde zodiei tale

vezi Horoscop Taur 2014

Zodii Soare si Luna

Fecioara
Soare in Fecioara
10 grade
Sagetator
Luna in Sagetator
9 grade


Toate informatiile de pe Horoscop 2013 sunt protejate de legea drepturilor de autor
Protected by Copyscape Web Copyright Checker