Horoscop 2013 Varsator

Varsator

Horoscop 2013 Varsator, previziunile pe tot anul

GENERAL

Anul 2013 va fi mult mai linistit si calm decat ti-ai imaginat. Va exista o perioada cu oportunitati mari de dezvoltare pe viitor. Vor exista situatii care te vor solicita mai mult. Ai grija sa nu te lasi prada impulsivitatii. Vei avea relatii favorabile cu cei din jurul tau din toate aspectele vietii. Anul acesta te asteapta o perioada solicitanta.

CARIERA

In domeniul profesional sunt prezise multe schimbari si evolutii. Noi directii si drumuri ti se vor deschide in acest domeniu. De asemenea, s-ar putea sa ai unele preocupari artistice sau joburi de freelancer, care iti vor oferi oportunitatea de a-ti arata talentele. Chiar daca vei depune multe eforturi si munca grea, rezultatele bune nu vor lipsi. Este posibil sa fi promovat la locul de munca, insa nu pierde din vedere si satisfactie mentala. La locul de munca, vei avea momente solicitante, dar si momente cand vei culege roadele.DRAGOSTE

Anul 2013 promite fericire si multumire in viata ta amoroasa. Ai grija sa nu fi prea excesiv cand vine vorba de a-ti arata sentimentele partenerului tau. Fii natural si arata-ti adevaratul sine. E posibil sa reapara in viata ta unele relatii mai vechi. Prietenii iti vor veni in ajutor atunci cand vei avea nevoie de sfaturile lor. Daca esti singur, anul acesta va fi o perioada de emotii si romantism. Traieste prezentul si construieste o fundatie puternica pentru viitor.

BANI

Se pare ca anul acesta banii nu vor fi pe primul plan, fapt ce nu inseamna ca trebuie sa te complaci in situatia in care esti. Vei culege roadele muncii depuse in anii precendenti. Consideratiile materiale vor trece pe plan secund. Pe la mijlocul anului vei primi bani fie prin mostenire, legal sau pur si simplu, din noroc, ceea ce presupune o mai buna monitorizare a banilor. Fii prudent cand vine vorba de cheltuieli, deoarece iti poti pune in pericol situatia financiara.

SANATATE

Anul acesta va fi un an de vitalitate si sanatate pentru tine. Nu lasa grijile si nelinistile altora sa te influenteze, deoarece iti pot compromite sanatatea. Pentru o perioada de timp nu te implica emotional. Ai grija sa nu te epuizezi. Evita consumul excesiv de mancare. Relaxeaza-te si mediteaza cand te simti sub presiune.


Trebuie sa vezi si:

Numerologie 2013 – vezi ce personalitate ai


Horoscop Chinezesc 2013 – vezi ce animal corespunde zodiei tale

vezi Horoscop Varsator 2014

Zodii Soare si Luna

Fecioara
Soare in Fecioara
24 grade
Gemeni
Luna in Gemeni
27 grade


Toate informatiile de pe Horoscop 2013 sunt protejate de legea drepturilor de autor
Protected by Copyscape Web Copyright Checker